بهداشت گوشت شکاری: امنیت و سلامتی غذایی
بهداشت گوشت شکاری: امنیت و سلامتی غذایی
افزایش تقاضا برای مصرف گوشت شکاری بواسطه انگیزشهای متفاوتی پیشی گرفته است. به منظور تکمیل این تقاضا از نظرامنیت ، سلامتی و مغذی بودن گوشت، مدیریت گوشت حیوانات وحشی و استقرار زنجیره های پشتیبانی کافی مورد نیاز می باشد.شناسایی و ارزیابی مخاطراتی با منشاء زیستی و غیره زیستی به تدوین و اجرای اقدامات کنترلی موثر کمک می نماید . این امر نیازمند همکاری نگهدارندگان، متصدیان امنیت غذایی ودانشمندان می باشد . سلامتی گوشت شکاری از هم کنشی انسانی - حیات وحشی تا واکنش های حیوانات اهلی - حیات وحشی گسترده بوده بطوری که انتقال عوامل بیماری زای یا انتقال باقی ماندها را مورد توجه قرار داده.
لذا اطمینان از سلامتی گوشت شکاری وظیفه ای چند زمینه ای بوده و شامل ارتقای نتایج کیفی و سلامتی برای شماری از گونه های است که تحت شرایط زیستی متنوع و الگوهای بهره بردای متفاوت زندگی می کنند. این امر در متون کتاب حاضر با 19 مورد در خصوص گوشت حیواناتی که زیست آزاد داشته یا در دامداری هستند ودر گونه های مهاجم که در آفریقا به نام خوک وحشی شناخته می شود بازتاب یافته و ارائه شده است.
کتاب حاضر چاپ سوم از مجموعه انتشارات در خصوص اطمینان از سلامتی و کیفیت در طول زنجیره فراوری گوشت شکاری بوده که رهیافتی از جنگل تا چنگال را دنبال می کند. مشابه چاپ های قبلی این کتاب نیز دانشمندان دانشگاهی و صنعتی ، دانشجویان و همچنین روسای سازمانهای دولتی دامپزشکی فعال در زمینه بهداشت و امنیت غذایی را بعنوان مخاطب اصلی مورد نظر دارد.